DuList PROMO

Nissan Micru pete generacije novinarima predstavlja u Dubrovniku

Nissan Micru pete generacije novinarima predstavlja u Dubrovniku

Dubrovnik, jedna od najpoznatijih hrvatskih destinacija u svijetu, domaćin je europske prezentacije potpuno nove Nissan Micre. Grad pod Srđom, središte je testnih vožnji nove generacije Nissanovog kultnog modela na kojima će sudjelovati više od 500 novinara iz cijelog svijeta – čak 484 europska novinara te 44 novinara iz najeminentnijih globalnih medija.

Nissan na predstavljanje nove Micre dovodi i svoje velike flotne kupce, europske koncesionare i njihovo prodajno osoblje tako da će tijekom gotovo tri mjeseca, od 9. siječnja do 23. ožujka, ukupno više od 7000 gostiju imati prilike uvjeriti se u ljepote grada koji je zbog svoje bogate tradicije i jedinstvene arhitekture služio i kao kulisa za snimanje slavnih visokobudžetnih filmova i serijala kao što su “Ratovi zvijezda” ili “Igre prijestolja”.

Nissanovi gosti će biti smješteni u luksuznom resortu Dubrovački Vrtovi Sunca u Orašcu, udaljenom samo 11 kilometara od povijesne jezgre grada Dubrovnika, a stotinjak kilometara duge testne rute predviđaju posjet Gradu koji se nalazi na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine, ali i najnovijoj hrvatskoj ACI marini u Slanom Veljko Barbieri.

I to sve za upravljačem nove generacije Nissanove slavne Micre, modela koji se na europskom tržištu prodaje još od 1983. godine, a koji sada donosi revolucionarne promjene u samo srce B-segmenta.

Mato Pavličević

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist