DuList IN

NIKŠA KUŠELJ Kulinarske anegdote s Kutijom iznenađenja

Nikša Kušelj

Ovog petka Kutija iznenađenja Masterchefa naći će se ispred Nikše Kušelja, Luke Nižetića i Emilije Kokić.

– Četvrtfinale je za mene jako ozbiljna stvar. Moram se potruditi da budem dobar, bolji, najbolji – ususret izazovu izjavio je Luka.

– Već je četvrtfinale? Danas se osjećam jako dobro i nadam se da ću tu energiju i entuzijazam uspjeti zadržati kad dobijem zadatke koji me očekuju danas – najavila je Emilija.

– Dragi kandidati, dobrodošli u najveći hrvatski kulinarski show! Sad kad ste prebrodili prve izazove čini li vam se ovo teže nego kao kad ste gledali MasterChef na televiziji? – upitao je kandidate Radovan, a Emilija će priznati da joj je teže. Andrej će se prisjetiti prve duple pobjednice u ovogodišnjoj sezoni showa, dok će se Dino prisjetiti Nikšinih dobrih tanjura, a Radovan Lukinih. – Nakon što ste nam se dokazali u osmini finala, vrijeme je da se dokažete u novim izazovima –  najavit će Dino.

U novoj epizodi Emilija  otkriva da je čak sedam godina živjela na vegetarijanskoj prehrani i otkriti svoju averziju prema mesu koje nije ‘well done’ pečeno.

– Nisam baš ljubitelj mesa kad vidim da nije pečeno, tako da mi je to malo problem. To je još uvijek vegetarijanka u meni koja je živjela sedam godina i bila na pozornici kao takva – objasnila je Emilija.

U Kutiji iznenađenja će se između ostalih namirnica naći i pačja prsa. Ispod Kutija iznenađenja nalaze se namirnice od kojih će kandidati trebati pripremiti jelo u ograničenom vremenskom roku, s tim da ne moraju iskoristiti sve namirnice. Njihov cilj bit će pripremiti ukusno, skladno i impresivno jelo. Kome će to poći za rukom, a kome će prisjesti namirnice iz Kutije saznat ćemo već ovog petka na Novoj TV.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović