Aktualno

Nikolina Vicelić odlazi iz JLH-a

Nikolina Vicelić odlazi iz JLH-a

Nikolina Vicelić, članica Uprave i direktorica korporativnih komunikacija JLH-a napušta ovu hotelsku grupaciju.

Medije je tako obavijestila kako se zaključno s današnjim danom, 4. siječnjem sporazumno prekida njen radni odnos u grupaciji Jadranski Luksuzni Hoteli. Zahvalila se na izvrsnoj suradnji i korektnom izvještavanju o JLH hotelskoj grupaciji tijekom proteklih 10 godina.

– Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo surađivati s Vama. Koristim prigodu zahvaliti Vam se na izvrsnim tekstovima, ali i na kritikama, koje su često puta poslužile kao korektiv u poslovanju grupacije JLH. Izuzetno sam ponosna da sam dugi niz godina bila dio tima hotelske grupacije Jadranski Luksuzni Hoteli, grupacije u kojoj sam imala priliku mnogo toga naučiti, napredovati i upoznati drage ljude.

Grupacija JLH posljednjih godina osvojila je najveći broj prestižnih međunarodnih i domaćih nagrada i priznanja, a istodobno su o dubrovačkim hotelima grupacije JLH: Excelsioru, Palacu, Bellevue pisali brojni poznati svjetski časopisi poput Conde Nast Travellera, The Sunday Times Travela, Sunday Timesa, Guardiana, New York Times i sl. O grupaciji JLH izvještavale su i brojne svjetske televizijske postaje poput BBC-a, CNN-a i sl. pozicionirajući JLH hotele na top ljestvice najboljih hotela.

Posebno zadovoljstvo bilo je raditi na projektima Zvijezde pod Zvijezdama i Dubrovnik Film Meeting, kada su Dubrovnik pohodile brojne svjetske zvijezde A liste, a ime Dubrovnika i JLH hotela objavljivalo se na svim svjetskim portalima i medijima. Grupacija JLH je prepoznala potencijal Dubrovnika i tijekom proteklih godina dala je značajan doprinos promociji destinacije Dubrovnik, a JLH hotele je pozicionirala kao lidere luksuznog hotelijerstva u regiji.

Vjerujem da će grupacija ALH u budućnosti biti još uspješnija kompanija i da će postizati još bolje rezultate, sto i želim Upravi ALH i svim djelatnicima – navela je Nikolina Vicelić u svojevrsnom oproštajnom mailu medijima.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist