Kultura

Niko Pavlović novi predsjednik Mješovitog zbora Libertas

Niko Pavlović novi predsjednik Mješovitog zbora Libertas

U slavljeničkom tjednu u kojem je, u prigodi 35. rođendana, mješoviti zbor Libertas sugrađanima poklonio cjelovečernji koncert u Kneževom dvoru, održana je i redovita izborna skupština zbora.

Novi predsjednik zbora je Nikola Pavlović, pročelnik Upravnog odjela za financije Grada Dubrovnika, predsjednica Upravnog vijeća je Zorana Koroman, a članovi Upravnog vijeća su Ignacija Muhoberac, Nikša Konsuo, Josip Zedniček i Paulina Bačić.

– Zbor je zahvalan svojoj donedavnoj predsjednici Terezini Orlić, predsjednici Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Dubrovnik i predsjednici hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, na predanom radu za dobrobit zbora tijekom proteklog mandata. Gospođa Orlić uvijek će ostati draga prijateljica zbora Libertas – ističu.

Među planovima za skoru budućnost je svakako nastup na Svečanom otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara i organizacija nekog novog gostovanja tijekom 2015. Jedan od prioriteta je svakako pomlađivanje zbora pa su svi koji žele i znaju pjevati pozvani doći jer u zboru Libertas audicija traje neprekidno.

Pročitajte još

Započinje ciklus koncerata ‘Dubrovačko glazbeno proljeće’

Dulist

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist