Grad

NI KAZNA IH NIJE OPAMETILA Blićo Boy opet u akciji, krupni otpad iskrcava kraj Orsana!

NI KAZNA IH NIJE OPAMETILA Blićo Boy opet u akciji, krupni otpad iskrcava kraj Orsana!

Blićo Boy opet u akciji! Iskrcava krupni otpad na kantunu od Orsana – glasi poruka čitatelja DuLista koji je kraj Orsana snimio kombi ove tvrtke iz kojeg su istovarili krupni otpad i ostavili ga nepropisno – kraj kontejnera za komunalni otpad.

Inače, u Dubrovniku se krupni otpad već više od godinu dana ne smije odlagati na tlo. Za tu su svrhu najprije bili nabavljeni narančasti spremnici koji su služili isključivo za odlaganje krupnog otpada, a od 4. srpnja prošle godine ovu vrstu otpada moguće je odložiti jedino u reciklažnim dvorištima – Pod Dubom i u Mokošici.

Sličnu situaciju s odlaganjem krupnog otpada kako kome i gdje padne napamet imali smo i prošle godine pred turističku sezonu kada se krenuo s uređenjem soba, apartmana, vila… Upravo je tvrtka Blićo Boy bila jedna od onih koji su radili nered po odlagalištima komunalnog otpada za što su bili i kažnjeni, a što nam je tada potvrdio sada već bivši zamjneik gradonačelnika Željko Raguž.

Hoće li nam se uoči još jedne turitičke sezone ponoviti scene od lani?

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist