DuList IN

NEZABORAVNO LJETO S VALAMAROM Babin kuk ovo ljeto postaje pozornica na otvorenom

NEZABORAVNO LJETO S VALAMAROM Babin kuk ovo ljeto postaje pozornica na otvorenom

Hotelska tvrtka Valamar Riviera ovo će ljeto građanima i posjetiteljima Dubrovnika pružiti mnoštvo ljetnih doživljaja i nezaboravnih uspomena oživjevši čitavo područje poluotoka Babin kuk s ciljem neprekidnog unaprjeđivanja imidža Grada kao vodeće turističke destinacije.

Tako će se u periodu od lipnja do rujna Malim Stradunom, parkom Maslinata, Trgom od Fontane, Trgom Marina Držića, kampom Solitudo (ex. Divinae Folie) i terasom hotela Valamar Dubrovnik President oriti uzbudljivi glazbeni brojevi najpopularnijih hrvatskih izvođača, prikazivati vrhunski filmovi, šetati na štulama, žonglirati s lopticama, marširati, točiti najfinije domaće i zanatsko pivo te kušati ukusna domaća hrana.

Scents & Tastes Festival kao uvertira u najzabavnije ljeto na Babinom kuku

Ljeto s Valamarom započeti će Scents & Tastes Festivalom koji će se održati 09. i 10. lipnja. Tematski podijeljen u dvije cjeline, Craft Beer Festival te Sajam Proizvodi hrvatskog sela, održati će se na nekoliko lokacija – Malom Stradunu i parku Maslinata te kampu Solitudo.

Craft Beer Festival koji će se održati u kampu Solitudo pokret je u punom zamahu kojeg prate i domaći majstori pivari. Kod craft beera je temeljna odrednica da se kuhaju pivski specijaliteti i druge vrste piva, koje se odmiču od uobičajenih metoda, a pri tom je na prvom mjestu kvaliteta, a ne prodana količina. Najvažniji su strast za kuhanjem piva i kreativnost koja dovodi do raznolike ponude, uključujući i ekstremna piva. U sklopu ovog nadasve zanimljivog Festivala, Valamar će u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika posjetitelje počastiti besplatnim koncertima retro modernih Jinx-a (9. lipnja) te otkačenog Psihomodo Pop-a (10. lipnja), također u kampu Solitudo (ex. Divinae Folie). Ako se posjetitelji Festivala pak odluče na degustaciju i kupnju domaćih tradicijskih proizvoda, to će moći učiniti na Sajmu Proizvodi hrvatskog sela koji će biti upriličen na Malom Stradunu i parku Maslinata, također u istom periodu.

Poslastice za sve posjetitelje: Open Air cinema, koncerti, Retro večeri, ulični izvođači i Gradska straža

Valamar za sve posjetitelje Babinog kuka ovo ljeto priprema koncerte najpopularnijh hrvatskih izvođača koji će se od lipnja do rujna održavati tri do četiri puta mjesečno, Retro večeri koje će se održavati svaki vikend i vratiti duh Malog Straduna kakav je nekad bio, Gradsku stražu Dubrovnik koja će biti posebna atrakcija i četiri puta tjedno u večernjim satima poslije povijesne gradske jezgre doći na Babin kuk, Street Art performanse, Open Air Cinema i još mnogo toga.

Svi filmofili će doći na svoje i posebno se oduševiti konceptom Open Air Cinema, kinom na otvorenom u parku Maslinata i Trgu od Fontane koji će obuhvatiti večernje projekcije filmova raznih žanrova, od akcije i obiteljskih filmova pa sve do drama i komedija.

Kakav će „štimung“ napraviti S.A.R.S. i Darko Rundek u kampu Solitudo, hoće li Neno Belan pjevati „Divojkama s juga“, kako će izgledati nastup Petra Graša na prekrasnoj terasi Hotela Valamar Dubrovnik President te hoće li Valamar još jednom potvrditi svoju viziju da „svakom gostu svaki dan pruži neizbrisive uspomene“, ne propustite saznati tijekom nadolazećih ljetnih mjeseci.

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist

Dubrovački zet najavio predstavu o kraljici estrade – Seve nacionale

Dulist