Crna kronika

NESREĆA NA VIDIKOVCU Poginuo poznati odvjetnik Željko Vidović

NESREĆA NA VIDIKOVCU Poginuo poznati odvjetnik Željko Vidović

U teškoj prometnoj nesreći, koja se u večernjim satima ponedjeljka dogodila na magistrali u blizini vidikovca smrtno je stradao 61-godišnjak. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o poznatom dubrovačkom odvjetniku Željku Vidoviću.

Prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, do prometne nesreće je došlo kada je 61-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, preko neisprekidane razdjelne crte započeo nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe.

Tada je udario u teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak. Uslijed udara osobno vozilo se odbilo i udarilo u teretno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, a potom i u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka i na kraju u metalnu zaštitnu ogradu. Vozač osobnog vozila je smrtno stradao na mjestu događaja.

Za vrijeme trajanja očevida kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik, promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je u potpunosti zatvoren te se preusmjeravao na okolne pravce.

Pročitajte još

Napravio niz prekršaja, odbio test na droge pa kažnjen s 2.250 eura

Dulist

Policija došla pretražiti obiteljsku kuću, ispred 40-godišnjak prodavao heroin

Dulist

U Stonu spriječeno krijumčarenje većeg broja stranih državljana

Dulist