DuList IN

NEMATE PLAN ZA SUBOTU? Svi na Sniježnicu!

NEMATE PLAN ZA SUBOTU? Svi na Sniježnicu!

Hrvatsko planinarsko društvo Sniježnica povodom Međunarodnog dana žena organizira uspon na najviši vrh Dubrovačko neretvanske županije, na vrh Sv. Ilija (1234 m n/v) iznad Konavala.

Uspon je planiran za subotu, 11. ožujka, a sve počinje okupljanjem zainteresiranih u 8.40 sati u mjestu Kuna Konavoska. Sam uspon kreće u 9 sati.

Predviđeno je grupno fotografiranje, popis sudionica za uspomenu, planinarski domjenak pri povratku kao i izležavanje na jednoj od livada. Do vrha (1234 m n/v) ima oko 2 sata hodanja po kamenoj stazi iz doba Austrougarske.

Sudionike uspona voditi će i osiguravati službeni vodiči Hpd Sniježnice i pripadnici Gorske službe spašavanja.

Potrebno je ponijeti prikladnu opremu, obuću/odjeću kao i dovoljne količine vode/hrane. Uspon je na vlastitu odgovornost. Cijeli izlet/program završava u popodnevnim satima prije mraka.

Bilo bi poželjno najaviti dolazak na Facebook stranicu: HPD SNIJEŽNICA ili na web adresu hpdsnijeznica@yahoo.com, gdje možete pronaći i više informacija o samom usponu.

– Nadamo se lijepom vremenu i ugodnom druženju! – kazali su nam iz HPD Sniježnica, koji su obećali i orošeno čelo od znoja, pogled u daljinu i grah!

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist