Natrag
21.10.2017 16:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nema mjesta uzbuni, građani kupnjom humanitarne čestitke nisu prevareni

8.7.2015 @ 10:12 Dulist Aktualno

Podijelite:

Nakon što su se u medijima pojavili navodi kako se po Gradu prodaju razglednice jedne humanitarne udruge od čije prodaje prihodi idu u ‘nepoznate džepove’, naknadnom provjerom ispostavilo se da je istina ipak nešto drugačija.
Naime, istina je kako se po Dubrovniku više od mjesec dana prodaju čestitke od čije prodaje prihod ide udruzi ‘Zvočnići’ iz Karlovca, no suprotno nepotkrijepljenim tvrdnjama, ta udruga s tvrtkom koja razglednice prodaje, ugovor nije raskinula.
-Trebali smo raskinuti ugovor s tvrtkom koja prodaje razglednice 1. srpnja, ali su nas molili produljenje kako bi ispoštovali određene obaveze i rokove. Raskid je stoga produljen za 10. srpnja stoga prihod od svake čestitke koja je prodana do 10. srpnja ide za udrugu Zvončići – rekla nam je u telefonskom razgovoru Snježana Čop, predsjednica udruge Zvončići.
Svi građani koji su dosada kupili razglednicu iz humanitarnih razloga nemaju stoga razloga za brigu i ogorčenje, a iz udruge su nam poručili kako će ta tvrtka i dalje raditi u Dubrovniku iza 10. srpnja, samo ne s njihovom udrugom.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana