Zanimljivosti

Neka Vaš vrt oživi s Vrtlarom!

Neka Vaš vrt oživi s Vrtlarom!

S tradicijom duljom od šest desetljeća, Vrtlar d.o.o. tvrtka je koja se svojim radom vješto utkala u živote svojih sugrađana.

Ono na čemu je Vrtlar izgradio svoju tradiciju i što mu je primarna djelatnost jest uređenje zelenih površina, bilo javnih bilo privatnih. Nagradnom igrom, koja je u tijeku, Vrtlar ovaj dio svoje djelatnosti želi približiti svim građanima grada Dubrovnika. Naime, glavna nagrada je besplatno uređenje vrta, a cilj je podsjetiti sugrađane da im, osim Cvjećarnice i Rasadnika, na raspolaganju stoji i tim stručnih ljudi koji godinama uspješno rade na projektiranju, izgradnji i rekonstrukciji zelenih površina.

Pravila nagradne igre su vrlo jednostavna: u razdoblju trajanja igre, a to je od 22. kolovoza do 5. rujna, potrebno je na e-mail marketing@vrtlar-dubrovnik.hr napisati razlog zbog čega bi upravo Vaš vrt trebali urediti. Uz zanimljivo i duhovito objašnjenje treba poslati i fotografiju svoga vrta i to je sve!

Za sudjelovanje u nagradnoj igri nema prepreka niti uvjeta osim toga da je Vaš vrt na području grada Dubrovnika i da uz objašnjenje na e-mail pošaljete i fotografiju, a najmaštovitijeg Vrtlar nagrađuje s potpuno besplatnim uređenjem vrta!

Druga nagrada je 15 posto popusta na uređenje vrta, a treća poklon bon u iznosu od 300 kuna, koji je iskoristiv u Cvjećarnici ili Rasadniku Zaton. Svi detalji nagradne igre nalaze se i na web stranici Vrtlara www.vrtlar-dubrovnik.hr i facebook profilu Vrtlar Dubrovnik.
Sudjelujte u našoj nagradnoj igri, osvojite vrijedne nagrade i poklonite svoje povjerenje tradiciji duljoj od 60 godina; oslonite se i ovaj put na Vaš Vrtlar!

Sponzorirani članak

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist