Sport

NE ZNATE ŠTO RADITI U NEDJELJU? A zašto ne biste bili dio prve Dubrovnik Akvatlon Lige?

NE ZNATE ŠTO RADITI U NEDJELJU? A zašto ne biste bili dio prve Dubrovnik Akvatlon Lige?

Ovu nedjelju na plaži Mandrač na Babinom kuku počinje prva Dubrovnik Akvatlon liga.

Start će biti u 9 sati, a plivat će se 1000 metara (od ponte Mandrača do ponte Copacabane i nazad), zatim se s plivanja ide odmah iz tranzicije na trčanje 5000 (uz more – Šetalištem Nika i Meda Pucića do Ulice Iva Dulčića te Ulicom Ivana pl. Zajca do Bokeljske ulice).

Trči se uz obalu, staza je brza i dinamična te su dva su okreta uključena. Svi se natjecatelji mole da dođu preuzeti natjecateljske brojeve u 08.30 sati, pripremiti se i zagrijati se za početak lige.

Sažetak utrke za sudionike će biti u 08.55 sati u zoni tranzicije gdje će se u kratkim crtama objasniti sve što je potrebno o utrci.

Ovo je prva multisport liga u Dubrovniku, a odvijat će se kroz cijelo ljeto i to na različitim lokacijama. Finale lige će biti ujedno i državno prvenstvo u Akvatlonu. Triatlon Klub Dubrovnik na ovaj način promovira multi sport kao rastuću globalnu atrakciju od koje koristi imaju kako lokalno stanovništvo, tako i gosti naše destinacije.

U najavi je i jedan triatlon u Dubrovniku koji će biti međunarodnog karaktera, atraktivan kako i priliči našem Gradu, čime se želi dokazati svima da Dubrovnik ima i mnogo sportskog potencijala.

Organizator Dubrovnik Triatlon poziva sve građane stare i mlade na sudjelovanje koje je besplatno a prijaviti se mogu svi na www.racecollector.com. Maloljetnicima je dozvoljeno sudjelovanje uz nadzor roditelja.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist