DuList IN

OSVOJITE ULAZNICE Stray Dogg u subotu na Orsuli

Stray-Dogg

U subotu, 26. srpnja u parku Orsula svoj će koncert održati grupa Stray Dogg. Ulaznice za ovaj koncert koštat će 40 kuna za članove udruge Ambient Croatia, a 60 kuna za sve ostale posjetitelje.

Naravno, DuList vas i ovu subotu vodi na koncert, dijelimo dvije ulaznice (2×1), a ono što morate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje:

”Kako se zove američki kantautor s kojim su Stray Dogg napravili pjesmu ‘Time’?”

Odgovorite na info@dulist.hr i možda baš Vi osvojite ulaznicu za koncert kojeg se ‘isplati posjetiti’.

Ulaz u park bit će otvoren od 20 sati, a koncert počinje u 21.30. Iako široj publici Stray Dogg možda nisu toliko poznati, ovaj koncert bi se mogao dugo pamtiti i prepričavati. Ako i niste upoznati s njihovim radom, ovo je jedan od onih događaja na koji se isplati ‘riskirati’ i otići nepripremljen jer su Stray Dogg jedan od regionalnih bendova koje zvuče potpuno svjetski, a slobodno ih se može nazvati i predvodnicima novog vala regionalnih glazbenika.

Ono što su Nina Romić ili Lovely Quinces u Hrvatskoj, to je Stray Dogg u Srbiji. Neodoljivo sanjivi glas, sjajni tekstovi i divne melodije učinile su da je Stray Dogg ubrzo postao omiljeni bend svih ljubitelja kantautorske/americana glazbe u cijelom regiji. No, da je priča o njemu probila i granice regije dokazuje i gostovanje jednog od najvećih svjetskih kantautora današnjice, Devendre Banhart u pjesmi „Time“ koju su Stray Dogg objavili na svojem drugom albumu „Fire’s Never Wrong“ objavljenom 2012. godine.

Stray Dogg su posljednjih godina održali nebrojeno koncerata u regiji, ali i cijeloj Europi. Na svima ih prati vjerna četa fanova, a napokon će se i dubrovačka publika moći uvjeriti o kakvom se bendu radi.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist