Sport

NE PROPUSTITE Dubrovnik Run utrka – ‘Lokrum’!

NE PROPUSTITE Dubrovnik Run utrka - 'Lokrum'!

DUBROVNIK RUN u suradnji s AK Dubrovnik i JU Rezervat Lokrum i ove godine organizira svoju najpopularniju amatersku utrku na Lokrumu, koja će se održati danas od 16.30 sati.

Prijavljeno je oko 60 trkača iz Dubrovnika i okolice, trče se dva kruga po 3000 metara ukupno 6km, a staza je brdskog tipa, valovita, i trči se zapadnom stranom otoka. Sudionicima je omogućen prijevoz brodom i ulaz u rezervat Lokrum od strane JU Rezervat Lokrum. Organizacijski team Dubrovnik RUN osigurava svu logistiku za održavanje same utrke.

Dubrovnik RUN zahvaljuje svim djelatnicima JU Rezervat Lokrum na suradnji te što je omogućeno održavanje još jednog malog ali bitnog trkačkog spektakla u Dubrovniku!

Liga trčanja se održava već treću godinu uspješno, porast broja trkača sudionika ove lige dokazuje da je trčanje u Dubrovniku postao najpopularniji sport za rekreaciju, a sve veći broj trkača iz Dubrovnika istrčala je polumaratone 21km širom regije i svijeta, neki i maratone duge 42km, a jedan poznati dubrovački trkač na duge staze čak i ultramaratone na 100km.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr