Aktualno

NE PROPUSTITE! Dan otvorenih vrata Valamar Rivijere

NE PROPUSTITE! Dan otvorenih vrata Valamar Rivijere

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Dubrovnik, Valamar Riviera, Podružnica za turizam Dubrovnik-Babin kuk organizira Dan otvorenih vrata koji će se održati 29. ožujka 2017. s početkom u 10 sati u kongresnoj dvorani Dubrava hotela Tirena na Babinom kuku.

Hotelska tvrtka Valamar Riviera u destinaciji Dubrovnik zapošljava u više odjela – od bara i restorana preko kuhinje pa sve domaćinstva, a između brojnih otvorenih radnih mjesta ističu se pozicije za konobare, barmene, kuhare, pomoćne kuhare te kuhinjske radnike, sobarice i čistačice.

Zahvaljujući stručnom timu voditelja operacija i timu ljudskih potencijala koji će biti na raspolaganju za sva pitanja o radnome mjestu i zaposlenju u Valamaru, svi posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem. Zainteresirani kandidati imat će priliku i sami se predstaviti stručnom timu Valamara, kroz individualne intervjue koji će im pomoći u odabiru najprikladnijeg zanimanja u turizmu.

Valamar svoju poziciju najpoželjnijeg poslodavca u industriji zadržava konkurentnom politikom plaća ali i nizom drugih poticajnih mjera, zbog čega stopa povratka sezonskih radnika iznosi visokih 65%. Radnici Valamar Rivijere su u prvih devet mjeseci 2016. godine imali čak 29% veću plaću od prosjeka turističkog sektora i 6% veću plaću od hrvatskog prosjeka, a kompanija sustavno provodi i niz različitih programa nagrađivanja zaposlenika. U sklopu kontinuiranog ulaganja u razvoj i edukaciju u 2016. je realizirano više od 62.000 sati u raznim programima obrazovanja i treninga kako bi se privukao i zadržao kvalitetni kadar. Valamar Riviera za sezonske radnike koji dolaze raditi u destinacije Valamara, osigurava i besplatan smještaj i prehranu.

U sklopu Valamar +3 programa, stalnim sezonskim radnicima je osigurano zaposlenje od 9 do 12 mjeseci tijekom 3 uzastopne godine, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje uz stabilna primanja kroz cijelu godinu kao i garantirana novčana pomoć do 3.961 kn u periodu kada stalni sezonac ne radi, uz mogućnost ostvarenja dodatnih prihoda kroz poseban angažman u Valamaru. Stalnim sezonskim radnicima u okviru Valamar +3 osigurano je i sudjelovanje u nekom od 17 programa nagrađivanja te razvoj karijere, prvenstveno pri zapošljavanju u stalni radni odnos, besplatni preventivni sistematski pregledi te povoljniji uvjeti kreditiranja kod banaka partnera Valamar Rivijere.

Pročitajte još

S DuListom pratite sjednicu Gradskog vijeća, odlučuje se o gradnji Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

BLAGDAN JE SV. JOSIPA Tate, sretan vam vaš dan!

Dulist

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist