Sport

Ne propustite četvrtfinalne dvoboje na ‘malom Wembleyu’!

Ne propustite četvrtfinalne dvoboje na 'malom Wembleyu'!

Malonogometni turnir ‘Mali Wembley 2017.”, najpoznatiji i najbrojniji malonogometni turnir na ovim prostorima polako se približava svom kraju.

Ovaj jedinstveni turnir ušao je u završnu fazu, u nedjelju, 6. kolovoza igraju se utakmice četvrtfinala.

Jasno je da zanimljivosti neće nedostajati, a za istaknuti je da prošlogodišnji pobjednik, Caffe bar Mirakul, ima priliku i ove godine doći do samog kraja. Na tom putu, a za plasman u polufinale stoji im neugodna momčad Evo nas opet.

Konoba Maestral Ston, koja u svojim redovima ima Sandra Salacana, Mara Đuraša, Bornu Tikvicu, za plasman u polufinale igra protiv Crvene funjestre. Može li Hrvoje Zečević, iskusni trener Crvene funjestre, zaustaviti favorizirani Maestral? – Dužnici su nam, ovo smo jedva čekali, izgorit ćemo za pobjedu! – jasan je bio Zečević nakon što je doznao protivnika u četvrtfinalu.

Poliklinika Marin med, momčad koja je prošle godine osvojila drugo mjesto, ima na papiru ‘najlakšeg’ protivnika. U okršaj protiv iskusnih ”doktora” (Hasan Kacić, Admir Bijedić, Ivica Gvozden, Vlaho Grbešić..) ulazi No name, najmlađa momčad četvrtzavršnice. Ante Jupek, Matej Perić i ostala ekipa već je najavila da u ovaj dvoboj ne ulaze s bijelom zastavom već da će ostaviti zadnji atom snage na terenu, a podrška velikog broja navijača biti će samo dodatni poticaj za skalp favoriziranih ”doktora”.

Rekreativci, predvođeni Tomislavom Čagljem i mladim snagama (Andro Zarač, Leo Bogdanović..) igraju protiv Pizza shop. Zoran Zarač, trener Rekreativaca, zasigurno će unijeti dodatnu agresivnost u igru svoje mlade momčadi koja će se suprotstaviti uigranoj momčadi Pizza shop koju predvode iskusni Tomislav Marinović, Igor Jažić, Domagoj Torbarina, Maro Kalauz.. U ovom dvoboju Pizza shop ima ulogu favorita, međutim dosta toga će se pitati igrače Rekreativaca koji će, osim što su ”rođeni” na ‘malom Wembleyu’, imati veliku podršku svojih navijača.

– Unaprijed upisanog polufinalista zasigurno nema, a kad je tako onda Vam nema druge već se spustiti do ‘malog Wembleya’ i pogledati četvrtfinalne okršaje ovog poznatog turnira!

Istaknimo, za sve gledatelje organizirana je i lutrija* u kojoj se mogu osvojiti televizija, mobitel, pršut i janje!

*Cijena kupona je 10 kuna, a prodaja je ograničena pa je s toga ovo dodatni poticaj da dođeš do ‘malog Wembleya’ i okušaš svoju sreću jer se možda baš ti kući vratiš s novim mobitelom ili pak TV-om! – jasni su organizatori turnira ‘Mali Wembley 2017.’

RASPORED ČETVRTFINALA
19.00 sati Konoba Maestral Ston – Crvena funjestra
20.00 sati No name – Poliklinika Marin med
21.00 sat Rekreativci – Pizza shop
22.00 sata Evo nas opet – Caffe bar Mirakul

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist