Natrag
19.8.2017 22:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

NBA zvijezda Bojan Bogdanović kupio kuću u Gradu

3.6.2015 @ 20:21 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Hrvatski košarkaški reprezentativac i član NBA momčadi Brooklyn Nets Bojan Bogdanović novi je stanovnik povijesne jezgre.

Naime, kako saznajemo, uspješni je košarkaš kupio kuću obitelji Balić na adresi Miha Pracata 6 (poviše restorana Dalmatino). Koliko je 26-godišnji Mostarac morao izdvojiti novaca za ovu nekretninu nismo uspjeli saznati, ali je poznato kako su dojučerašnji vlasnici, obitelj Balić, spomenutu nekretninu nudili i Županiji dubrovačko-neretvanskoj i Gradu Dubrovniku po pravu prvokupa.

I Županija i Grad su ponudu odbili. U ponudi za prvokup tako je stajalo kako je riječ o nekretnini (stan i poslovni prostor) površine 104 metra četvornih, a koja ima svojstvo spomenika kulture. U zemljišnim knjigama, pak, kao novi vlasnik navodi se Bojanov otac Mario Bogdanović, s mostarskom adresom, inače poznati odvjetnik i bivši košarkaš Lokomotive i Bosne.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana