Sport

NBA LIGA Hezonja bez učinka u porazu od Portlanda

NBA LIGA Hezonja bez učinka u porazu od Portlanda

Mario Hezonja proveo je 7 minuta i 27 sekundi na parketu Moda Centra u Portlandu u porazu njegovog Orlando Magica od domaćih Trail Blazersa 99:94.

Dubrovčanin je imao jedan pokušaj za ‘tricu’, jedan skok u napadu te jednu ukradenu loptu, a u njegovom timu istaknuli su se Fournier (22), Simmons (16), Payton (14), Gordon (12), Vučević (11+10 skokova) i Speights (10). U pobjedničkom sastavu najbolji su bili Lillard (26 koševa, 11 skokova, 7 dodavanja), McCollum (24), Napier (19) i Nurkić (11+8 skokova).

Tako je Orlando svoju mini-turneju završio s omjerom 1-3 (pobjeda u Phoenixu protiv Sunsa, a potom tri poraza protiv Denver Nuggetsa, Golden State Warriorsa te Portland Trail Blazersa) te je sad na omjeru 8-7, što im je dovoljno za 8. mjesto u Istočnoj konferenciji (vodeći Boston je na 13-2).

Iduća dva susreta Orlando igra kod kuće, najprije 18. studenog protiv Utah Jazza, a potom 20. studenog protiv Indiana Pacersa.Onda im opet slijedi mini-turneja četiri utakmice (Timberwolves, Celtics, 76ers, Pacers).

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr