Aktualno

Natječajem do novog direktora TZ-a

Natječajem do novog direktora TZ-a

Turističko vijeće TZ grada Dubrovnika na čelu s gradonačelnikom Vlahušićem jutros je donijelo odluku o raspisivanju javnog natječaja za mjesto čelnog čovjeka gradske TZ.

Razlog tome je istek mandata, odnosno ugovora o radu aktualnoj direktorici Jelki Tepšić zaključno s danom 16. veljače, a kako neslužbeno doznajemo gradonačelnik je jutros rekao da joj se ugovor neće produžiti.

Već se neko vrijeme u kuloarima špekulira kako će u direktorskoj fotelji TZ-a Tepšić smijeniti Nikolina Vicelić, donedavna direktorica korporativnih komunikacija i članica uprave JLH-a. O tome je prvi pisao duList.

– U ovom trenutku imam nekoliko poslovnih ponuda koje su vezane za područje Dubrovnika i Zagreba. Nakon 10 godina intenzivnih poslovnih obveza uživam u odmoru i punim baterije za novi poslovni angažman o kojem ću donijeti odluku u skoroj budućnosti – kratko je sredinom siječnja za duList odgovorila Nikolina Vicelić.

Turističko vijeće jutros je tako, sukladno Statutu i Zakonu o turističkim zajednicama, imenovalo povjerenstvo za provedbu natječajne procedure.

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist