Zanimljivosti

NATJEČAJ ZA STIPENDIJE ZA AMERIČKE STUDIJE JE PRI KRAJU! Još se stigneš prijaviti, požuri!

NATJEČAJ ZA STIPENDIJE ZA AMERIČKE STUDIJE JE PRI KRAJU! Još se stigneš prijaviti, požuri!

I kako se 15. 2. bliži, tako se natječaj za stipendije RIT Croatia se bliži kraju. Stoga, ne čekaj zadnji dan nego ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah!

Biraš fakultet? Zapamti – karijera započinje odabirom obrazovanja!

Zašto odabrati RIT Croatia? Studenti iz cijelog svijeta, kampusi u Dubrovniku i Zagrebu, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, studiranje na kampusima RIT-a u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… Prema našim podacima, najviše ih radi u turizmu i ugostiteljstvu, IT industriji, obrazovanju, državnim institucijama, marketingu i prodaji. No, najbitnije, većina njih rade poslove koje su željeli i za koje su se obrazovali.

Matično je sveučilište RIT diljem svijeta poznato po obrazovanju usmjerenom na razvoj karijere (engl. career-oriented education). Istodobno je RIT-ov program stručne prakse jedan od najvećih i najstarijih u svijetu i njime se godišnje usmjerava više od 4000 studenata prema više od 2000 poslodavaca u SAD-u i diljem svijeta. Zanimljiva je činjenica da je, kad se u obzir uzmu svi diplomanti RIT Croatia i odrađeni sati prakse dosad, odrađeno više od 350 godina stručne prakse i to za više od 3500 kompanija! Uz takav pristup i fokus na primijenjeno znanje, ne čudi što studenti RIT-a posao nalaze još za vrijeme studija.

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom uglednom američkom koledžu. Svake godine više od 65% studenata upisuje studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% – 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

Stipendije se odnose na sva tri preddiplomska stručna studija RIT Croatia koji se izvode na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu. Studirati možeš:
Međunarodno poslovanje – preporučljivo svima koji se vide u marketingu, menadžmentu, financijama.
Informacijske tehnologije/Web and Mobile Computing – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja.
Service Management – za one koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru. Ovaj se studij fokusira i na poduzetništvo te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje

VAŽNO!!

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2017. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2017.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

“Kontinuirana prilika za praktičnu aplikaciju naučenih teorijskih znanja je ono što koledž RIT Croatia razlikuje od mnogih drugih. Ovdje konkretno mislim na projekte kojima je krajnji rezultat bio npr. poslovni plan, razvoj novog proizvoda, komunikacijska strategija. Izloženost ovakvom tipu rada kroz četiri godine fakulteta daje konkretna znanja koja svi srećemo u poslovnom svijetu – npr. kros-funkcionalna timska suradnja, menadžment kadrova, leadership, prezentacija.”, govori Nina Mimica, Product strategy and marketing consultant for Europe, Deutsche Telekom Competence Center (Zagreb).

Prijavi se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU
Za više informacija javi nam se: admissions@croatia.rit.edu – tel: + 385 (0) 20 433 000.

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist