DuList IN

Natali Dizdar otvara Zvijezde pod zvijezdama

Natali Dizdar otvara Zvijezde pod zvijezdama

Jadranski luksuzni hoteli i ove su godine pripremili kvalitetan ljetni program na spektakularnim lokacijama uz more dubrovačkih hotela Excelsior, Grand Ville Argentina, Dubrovnik Palace, Croatia i Bellevue.

Već osmu godinu, ovi otvoreni atraktivni prostori dubrovačkih hotela ponovno će poslužiti kao prekrasne, prirodne scenografije na kojima će se odvijati originalni koncertni nastupi, kreativne zabave, prateći partiji… Najrazličitiji glazbeni izričaji, od mediteranskih šansona, jazza, bluesa, popa i rocka do zapaljivih kubanskih ritmova, najbolja su pozivnica za ovogodišnji program 'Zvijezde pod zvijezdama'.
 
Ovogodišnji program Zvijezde pod zvijezdama započinje nastupom Natali Dizdar na terasi Grand Ville Argentina, 10. srpnja u noći otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara uz tradicionalan vatromet.  Iste noći iz JLH-a su pripremili i koncert klape Libar u Vrtu palmi Hotela Excelsior

Ovoga ljeta program 'Zvijezde pod zvijezdama, ugostit će glazbenu senzaciju s Kube − “Buena Vista Social Club”. Riječ je o glazbenicima s Kube koje je svijetu otkrio 1997. čuveni Ry Cooder i s njima snimio album nazvan “Buena Vista Social Club”, a što je izvorno bio naziv društvene dvorane u Havani u kojoj se 40-ih i 50-ih godina sviralo i plesalo. Sada kubanski glazbenici po svijetu promoviraju svoju glazbu i njihove su izvedbe uživo uvijek neponovljiv doživljaj, a u Cavtat dolazi njih 14. Publika će moći uživati u chan chanu, kao i u Europi još nepoznatoj son klasici, te u novim skladbama u tradicionalnom stilu, koji će biti prezentirani u velikoj originalnoj postavi. Uz vruće kubanske ritmove i atraktivne izvođače gosti će 12. srpnja na plaži Hotela Croatia uživati u raznovrsnim kubanskim koktelima i, kad je riječ o kubanskoj kulturi, nezaobilaznim cigarama.
 
29. srpnja  u Vrt palmi Hotela Excelsior na red dolazi večer romantičnoga popa uz Josipu Lisac, dok je za 10. kolovoza Grota beach bar Hotela Bellevue rezerviran za Massima.

Klavir i vokal, ogoljeni i intimni, neke su od prvih asocijacija na album "Tragovi u sjeti", na kojem su vokalne i pijanističke snage udružili poznati i vrsni glazbenici – kantautor Zoran Predin i pijanist Matija Dedić. Sasvim prigodno, ovaj koncert uz svijeće održat će se 25. kolovoza u intimnom ambijentu jednog od 'sanjarskih' vrtova Grand Ville Argentine, uz selekciju vrhunskih cognaca i martinija kao izvrsnim pratiteljem za prepuštanje uspomenama.
 
Za kraj serije ljetnih koncerata 3. rujna iz JLH-a su pripremili koncert Gibonnija u Vala Clubu Hotela Dubrovnik Palace.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović