Crna kronika

NASILJE U “LAURI” 50-godišnjak pretukao 19-godišnju konobaricu

NASILJE U "LAURI" 50-godišnjak pretukao 19-godišnju konobaricu

U petak navečer oko 20.20 sati u kafiću Laura na Pločama pijani je gost fizički pretukao konobaricu.

Iz PU dubrovačko-neretvanske neslužbeno saznajemo kako je žrtvu nasilja Anamariju Marčinko (19) napao 50-godišnji Pero Vukasović Peca, koji ju je najprije udario šakom u lice, a potom i nogom, zbog čega je dvaput izgubila svijest.

Nasilnik je pijan vrijeđao goste lokala koji su sjedali na taraci kafića, a nakon njenog prigovora nasrnuo je na nju, počevši je vrijeđati, a potom i udarati.

Nakon dojave na mjesto incidenta stigli su hitna pomoć i policija. Konobarici je pružena medicinska pomoć i utvrđene su joj lakše tjelesne ozljede te je odbila hospitalizaciju. Vukasović je oko 21 sat pronađen na Bunićevoj poljani u vidno pijanom stanju. Odbio je alkotest, vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te je potom priveden.

Vukasović je zadržan u pritvoru, tereti ga se za narušavanje javnog reda i mira te omalovažavanje službenih osoba, a tijekom dana bi trebao biti doveden pred suca za prekršaje.

Kako su nam potvrdili iz PU dubrovačko-neretvanske, konobarica je po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira dobila prekršajni nalog i kaznu od 800 kuna zbog usluživanja alkoholizirane osobe.

 

Foto: DuList/GoogleEarth

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist