Vaše vijesti

Napad na aktiviste Kukuriku koalicije u Komarni?!

Napad na aktiviste Kukuriku koalicije u Komarni?!

Danas oko 11 sati u Komarni kod Kleka pri obilasku gradilišta budućeg pristaništa megatrajekata kojima će se povezati Hrvatska i Hrvatska,

odnosno Komarna kod Kleka s Brijestom na Pelješcu, od strane visoko pozicioniranih dužnosnika Vlade RH i Grada Dubrovnika, dogodio se nemili incident.

Aktiviste HNS-a i SDP-a Radomira Čačića, Sinišu Hajdaš Dončića i dr. Andra Vlahušića, dok su mještanima Komarne objašnjavali prednosti povezivanja Komarne s Pelješcom megatrajektima i dijelili im prigodne crvene luftmadrace s stranačkim znakovljem SDP-a i HNS-a, napala je iz pravca susjednog Neuma, zbombavši ih svježim jajima nepoznata ženska osoba i pritom ih pogrdno vrijeđajući kao prevarante, lupeže i lažove.
 
Prvo je jaje projektil proletio tik do desnog uha potpredsjednika Vlade Čačića i pogodilo ravno u čelo ministra prometa Hajdaš Dončića, pokvarivsi mu posve njegovu lepršavu frizuru, drugo je jaje zbombalo potpredsjednika Čaćića ravno u džep s prepunim takuinom na lijevoj strani njegovog dotad elegantnog svijetlo sivog sakoa.

Treće jaje projektil je letjelo ravno prema nosu potpredsjednika Vlade, i kad su svi već očekivali kako će taj projektil ostaviti potpuno bez riječi potpredsjednika Čačića, on se ipak uspio sagnuti i taj je projektil pogodio usred čela dr. Vlahušića koji se s početkom napada mudro zaklonio iza svog stranačkog kolege Radomira Čačića.
 
Od tog mučkog pogotka dr. Vlahušić je ostao posve zaslijepljen, tako da je tako zbunjen i nepokretan postao laka meta za još tri-četiri jaja projektila koji su ga pogodili u njegov tamno sivi sako, pretvorivši njegov dotad elegantni sako u nešto bljak kafeno.
 
U nespretnom pokušaju čišćenja sakoa svog koalicijskog kolege ministar Hajdaš Dončić mu je izvrnuo džepove sakoa iz kojih su počeli ispadati euri i BiH marke zamotani u bijelu maramicu. Neki lokalni mangup je pritom skupio te eure i BiH marke pod izgovorom kako ih želi obrisati i onda se izgubio u gužvi i strci koja je nastala povodom navedenog mučkog napada.

Dok je dr. Vlahušić sav uprljan od razbijenih jaja, nesuvislo mrmljao kako je sve to sigurno Šaljino maslo, potpredsjednik Čačić i ministar Hajdaš Dončić su zabezeknuti i zaprepašteni mučkim i neočekivanim napadom i svojim upropaštenim skupim sakoima, bez ijedne riječi sačekali djelatnike policijske postaje Klek koji su se ubrzo pojavili i odveli šokirane aktiviste Kukuriku koalicije u Dom zdravlja u Metković gdje im je pružena prva pomoć, hladna voda za sprati krv i jaja, te mlaka kamilica za smirenje i utjehu.
 
Ubrzo se saznalo kako je nemili incident izazvala Mirela H. ražalovana 40-godišnja dužnosnica Vlade RH i eko aktivistica iz Zagreba. Navodno je imenovana Mirela H. do jučer bila gorljiva aktivistica SDP-a.
 
Kako saznajemo potpredsjednik Čačić i gradonačelnik Vlahušić neće podnijeti nikakve prijave protiv Mirele H. ali su za narečeni nemili incident optužili neimenovane aktiviste dubrovačkog SDP-a tvrdeći kako ih ti neimenovani SDP-ovci preko opozicijskih stranaka i udruga već mjesecima sotoniziraju kroz dubrovačke medije i internet forume, izravno pozivajući i potičući fanatizirane opozicijske aktiviste i nezadovoljne građane da ih napadaju jajima i pomadorama.
 
Iz stožera dubrovačkog SDP-a su osudili i ovaj incident i napad jajima, negirajući svaku umiješanost u isti njihovih aktivista, te uz napomenu kako gospođa Mirela H., koja je navodno izazvala narečeni incident nije članica dubrovačkog SDP-a.
 
 

Pročitajte još

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist

MOST DUBROVNIK ‘Zbog čega se izlijeva kanalizacija i zagađuje Rijeku dubrovačku?’

Dulist