Sport

NAKON TRI TJEDNA OD ODLASKA Što je Felipe Perrone napisao svojim bivšim suigračima?

NAKON TRI TJEDNA OD ODLASKA Što je Felipe Perrone napisao svojim bivšim suigračima?

Felipe Perrone, bivši igrač VK Jug CO, poslao je pismo svom dojučerašnjem klubu. Kako navode iz Juga, pismo objavljuju u cijelosti, a njime je, kažu, Perrone, još jednom pokazao da nije potrebno imati dva metra i 120 kila da bi bio veliki čovjek.

-Dragi moji prijatelji Jugaši,
Nakon 3 tjedna daleko od Dubrovnika bih pokušao objasniti riječima koliko mi je težak odlazak i zahvalnost koja imam za sve vas za sve što sam živio u ove dvije godine.
Mogao bi ovdje govoriti o svim našim uspjesima, ali mislim da su nezaboravne prijateljstva i ljubavi koju sam imao sa svima vama. Govoreći o Jugu je o skupini ljudi koji tvore obitelj sa svojim problemima i radostima, a posebno za ljude koji žive i vide klub kao nešto svoje; svi oni vole vaterpolo i žele ga očuvati, od turnira mlađe kategorije kao Tomo do Lige prvaka.
Vjerojatno ću zaboraviti nekoga ako počnem zahvaliti osobi do osobe, od jutarnje kave sa Made do naklonost i nježnosti Pere, ali kao što sam rekao svojim suigračima, vi ste bili uz mene u vrijeme najljepši i najteži momenata u mom životu. Još jednom puno hvala i nadam se da ovo nije zbogom nego zapravo vidimo se kasnije,
Felipe Perrone

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist