Zanimljivosti

Nakon prve etape vodi Ivan Banović

Nakon prve etape vodi Ivan Banović

Ivan Banović vodeći je poslije prve od tri etape biciklističke vožnje „Konavle 100 kilometara“, s prolaznim vremenom 1:28:05 (jedan sat, 28 minuta i pet sekundi).

Slijedi ga na drugom mjestu Adrian Bokarica sa svega 59 sekundi zaostatka, odnosno vremenom 1:29:04 (jedan sat, 29 minuta i četiri sekunde), a potom slijede Đivo Krilanović, Niko Drašković, Zoran Ćosić i tako dalje. Start prve etape koja se vozila od Vitaljine do Cavtata u dužini 32,8 kilometara označio je ujedno i start biciklističke vožnje „Konavle 100 kilometara“.

Preko 20 natjecatelja sutra (subota) sa startom u 18 sati vozi drugu etapu Duba Konavoska – Gruda dugu 35,4 kilometra, a završna treća etapa vozit će se u nedjelju na relaciji Ljuta – Čilipi – Gruda.

Također, osim biciklističke vožnje „Konavle 100 kilometara“ u sklopu Konavoske biciklijade organizira se i revijalna vožnja biciklima za sve ljubitelje biciklizma, prirode i obiteljskog druženja, koja će se voziti od Čilipa do Grude u nedjelju 17. lipnja.

Okupljanje sudionika revijalne vožnje je u Čilipima, ispred prostorija Moto kluba „Dvije rote“, u nedjelju u 16 sati, a svi zainteresirani imaju mogućnost rezervirati bicikla pozivom na telefonski broj: 020/791-516, ili na e-mail: ured@agroturizam-konavle.hr. Organizatori su osigurali potreban broj bicikla za sve one koji na revijalnu vožnju ne dolaze sa svojim biciklom, samo ih je potrebno na vrijeme rezervirati.

Inače, završnog dana u nedjelju, po dolasku sudionika revijalne vožnje, u centru Grude će biti organiziran prigodni program s predviđenim početkom u 19 sati, u sklopu kojeg se planira dolazak na cilj te proglašenje pobjednika biciklističke vožnje „Konavle 100 kilometara“.

Organizatori Konavoske biciklijade su Moto klub „Dvije rote“ i Agroturizam Konavle.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist