Sport

NAKON DVOSTRUKE KAZNE Ruši li Zvezda Regionalnu ligu?

NAKON DVOSTRUKE KAZNE Ruši li Zvezda Regionalnu ligu?

Crvena Zvezda na rubu je izbacivanja iz Regionalne lige nakon što je dvije utakmice odigrala protivno pravilniku tog natjecanja.

Naime, ‘Crveno-beli’ su i protiv Radničkog i protiv Vojvodine nastupili s tri nova igrača kojima vodstvo lige nije odobrilo pravo nastupa u natjecanju, zbog čega je klub kažnjen između ostalog i oduzimanjem bodova (po šest za svaku utakmicu).

Izgledno je kako će Zvezda nastaviti prijavljivati isti sastav i u nastavku natjecanja, a jednako tako je izgledno da će ih vodstvo lige nastaviti kažnjavati. Pitanje je jedino – dokad?

Nadalje, otvorena je mogućnost da Zvezda, u slučaju izbacivanja, za sobom povuče i većinu ostalih srpskih predstavnika – Radnički i Vojvodinu. Jer nakon oduzimanja bodova upravo se Zvezda našla na dnu ljestvice, a ispred su baš Radnički i Vojvodina. S druge strane, Jugov večerašnji protivnik u LEN Ligi prvaka (18 sati u Gružu) Partizan po svemu sudeći nema namjeru pridružiti se ostalima.

Već je od ranije jasno kako se Triglav Regionalna liga kao natjecanje našlo u krizi, jer nisu postignuti planirani učinci (prije svega marketinški), a nikome nije pomogla odluka o vikend-dvokolima zbog Eura u Srbiji i Olimpijskih igara u Riju. Hoće li Zvezdin neposluh biti kap koja će preliti čašu?

Pročitajte još

ATLETSKI KLUB DUBROVNIK 21 medalja na prvom kolu Dalmatinske lige

Dulist

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist