DuList IN

NAJVEĆI KATALOG Neodoljiva Hrvatska oduševila posjetitelje

NAJVEĆI KATALOG Neodoljiva Hrvatska oduševila posjetitelje

U Dubrovniku je sinoć predstavljen najveći turistički katalog na svijetu, pod nazivom Neodoljiva Hrvatska, koji će se do konca kolovoza moći vidjeti u Luži.

Realizaciju predstavljanja projekta Lux promocije u Dubrovniku pomogli su Grad Dubrovnik, Kinematografi Dubrovnik i TZ grada Dubrovnika. O katalogu su govorili Romana Vlašić, direktorica TZ grada Dubrovnika, Milan Perić pročelnik Ureda za poduzetništvo, turizam i more Grada Dubrovnika i autorica i idejna začetnica projekta Sunčana Matić iz LUX promocije. Predstavljanju su nazočili i hrvatski olimpijci Nikša Dobud i Paolo Obradović, članovi VK Jug, te proslavljeni paraolimpijac Mihovil Španja koji se obratio nazočima ističući kako vjeruje da će simbolično „listanje“ ove ogromne knjige ovih triju sportaša predstavljati i zaokret u vrednovanju sportaša i njihovih uspjeha kao najvećih promotora Hrvatske.

Projekt ‘Neodoljiva Hrvatska’ svojim sadržajem predstavlja potpuno novo, moderno poglavlje u promidžbi Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije ali i države zanimljive za poslovne investicije. Najveći katalog na svijetu kandidiran je i za Guinness World Record, a u njemu se opisuju najvažnije vrednote Hrvatske, od identiteta i gospodarstva do posebnih oblika turizma.

Na ovom impozantnom katalogu radilo je preko 50 stručnih, renomiranih suradnika, a sadržaj predstavlja hrvatske atrakcije, prirodne ljepote, povijesnu i kulturnu baštinu, tradiciju, običaje, narod, gospodarstvo, sportske uspjehe, turističku ponudu i njezine specifičnosti. Atraktivnost kataloga je i u njegovim dimenzijama – širok je 1398 mm, visok 1650 mm, težak 70 kg, na 378 stranica i 900 kvadrata papira i predstavlja Hrvatsku kao turističku destinaciju posebno atraktivnu posjetiteljima kroz cijelu godinu.

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgleda konavoski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist