Grad

NAJGORA VOŽNJA U TAKSIJU Pročitajte što je sve doživio ovaj par!

NAJGORA VOŽNJA U TAKSIJU Pročitajte što je sve doživio ovaj par!

Najgora vožnja u taxiu 28. svibnja! – kaže naš čitatelj, dodavši: ‘Želim vam javiti kako smo večeras imali incident sa vozačem žutog taksija’.

-Djevojka i ja smo se vraćali sa posla iz Grada prema Šipčinama, tj. iznad Tommya kod nebodera u 2 sata u noći. Vozač nas je napao odmah u startu jer smo prvo krenuli u narančasti taxi ali smo na kraju trebali ući u žuti. Tijekom vožnje smo šutili i kad smo bili blizu odredišta nije nas htio odvesti do kraja – izbacio nas je iz auta, naplatio, nije nam dao račun i okrenio se te kroz prozor dobacio ružne riječi mojoj djevojci, te na kraju izašao iz taksija te nasrnuo na mene bez ikakvog razloga! – kaže naš vidno uznemireni čitatelj.

Želim vam samo javiti tu vijest jer nije u redu da se tako ponaša prema ljudima iz grada jer nismo turisti i ne može nam naplatiti više, mislim da nismo to zaslužili. Idemo sa posla i doživimo takvo odvratno ponašanje! Poslije tog incidenta zvali smo žuti taxi i pitali da li bam mogu reći ime i prezime, koji je to vozač bio, ali rekli su da ne mogu, da ne znaju koji je njihov taxi išao od Pila do Šipčina – zaključuje naš čitatelj.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist