Zanimljivosti

Najdraži dio godine

Najdraži dio godine

Kako bi se što ljepše provelo ovo blagdansko vrijeme, dječji vrtić Ciciban organizira raznovrsne akcije za svoje mališane. Cijeli vrtićki prostor prigodno je ukrašen, a djeca su posebno raspoložena. Kroz cijeli vrtić osjeća se blagdanski ugođaj.

– Ovaj dio godine svima nam je nekako najdraži. Povodom Sv. Nikole djeca su izrađivala svakojake čizmice za svoje poklone, a Mješovita grupa 2 zajedno sa svojim roditeljima i odgajateljima sudjelovala je i u humanitarnoj akciji „Pokrijmo im kuću srcima“ za udrugu Dva skalina. U vrtiću svakodnevno čitamo, slikovnice, pričamo priče o Božiću, malom Isusu i njegovom rođenju, posijali smo pšenicu, izradili ukrase i svi zajedno okitili jelku, a za svoje najdraže čestitke su već spremne – govori mlada odgajateljica Antonia Nikolić.
 

DJEČJE MISLI
Što je za tebe Božić?

Roko Zvone, 5 godina: Volim se najviše igrati za Božić doma i sretan sam kad dobijem igračke ispod bora i kad se s njima mogu igrati.  Najdraže su mi ninja kornjače i Bey Blade.
Mia Milovčević, 5 godina:  Prije Božića uvijek sređujem svoju sobu i radujem se poklonima ispod bora. Volim i jesti kolače koje mama pravi za Božić.
Sara Kožul, 6,5 godina: Veseli me ukrašavanje bora za Božić i volim se igrati doma kad je Božić. Sretna sam što se Božić bliži i što ću dobiti poklone.
Stijepo Goga, 5 godina:  Sretan sam kad na Božić s mamom idem na misu i kada svi zajedno kitimo bor.  Veseli me i kada dobijem neki lijepi poklon za Božić ispod bora.
Toni Puljizević, 6,5 godina:  Božić mi je najdraže doba u godini, tada sam najsretniji. Volim kititi bor doma i ić na misu. Jedva čekam kad će Božić i da vidim koji ću poklon dobiti.
Laura Ćurlica, 6 godina:  Ja jako volim Božić, a najviše zato što se tada moj brat i ja ne svađamo.  Sretna sam kad je Božić i zato što tada ukrasimo cijeli stan i kitimo bor.
Dora Japunčić, 6,5 godina: Najviše volim kiti bor za Božić i sretna sam kad u vrtiću pjevamo božićne pjesme i kada nam tete pričaju o Božića. Veselim se što je Božić brzo.
Marta Vugdelija, 6 godina:  Radujem se što će brzo Božić i što smo u vrtiću radili ukrase. Najviše od svega volim kićenje bora za Božić i igranje.

 

Pročitajte još

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović