DuList IN

NAJBROJNIJA OBLJETNICA ‘4f’ proslavio 30 godina mature!

NAJBROJNIJA OBLJETNICA '4f' proslavio 30 godina mature!

Kad se slavi i deset godina mature, to je velika stvar, a kamoli kad ih je – trideset! Tako su maturanti COUO Upravno-pravni smjer druženjem i večerom u restoranu Orhan obilježili lijepe trenutke iza njih.

Okupilo ih se čak 25, njih iz generacije ’86., a u razredu ih je, rekli su nas bilo ukupno 30. Razrednica im je bila Maja Žitinski Šoljić.
‘Generacija luda…’ pjevali smo tada rastajući se i zaista dospjelo nas je svugdje. Od direktora, novinara, uglednih odvjetnika, privatnih poduzetnika, moćnih trgovaca…, ali sačuvali smo izgleda u glavi onog ‘ćuka’ iz tih godina – kazali su nam pred druženje.

Inače, od ekipe iz razreda, dvije su kolegice večeras prvi put susreli nakon dugo godina budući da žive i rade u inozemstvu. Dogovor je pao, kažu, uz pomoć dostignuća moderne tehnologije. Naime, imaju i Viber grupu, nazvanu ‘Pupoljci 4f’, a u posljednjih 20 dana, u njoj su razmijenili otprilike 7 tisuća poruka!

Inače niti jednu obljetnicu do danas nismo propustili, ali ova je najbrojnija – kazao nam je jedan od maturanata, Dragan Dado Serden, kad nas je pozivao na ovo lijepo druženje.

Prije druženja, na posljednje počivalište njihove školske kolegice i prijateljice Romane položili su svijeće i svijeće.

Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist