DuList IN

Najbolji ljetni provod u Revelinu!

Najbolji ljetni provod u Revelinu!

Revelin Culture Club predstavio je danas na konferenciji za novinare svoju drugu sezonu koje će, kako je istaknuto, obilježiti najveće zvijezde elektronske glazbu, drugi po redu muzički festival Re-Vel-In ali i konceptualne večeri u kojima će se oživjeti povijest Dubrovnika.

-Ideja je da složimo raznovrstan program, riječ je o 100 dana koji će privući publiku iz regije i svijeta kako bi se Dubrovnik vratio u mapu zabave koju je zadnjih godina izgubio. Naravno u svemu tome je bitan faktor lokalno stanovništvo-rekao je PR Manager Revelina Sanjin Đukić.

Sezonu 1.lipnja  otvara jedan od najvećih zvijezda današnjice James Zabiela. On je nastupao na najvećim svjetskim festivalima, i u najpoznatijim klubovima. Iza sebe ima i bogatu diskografiju, koja datira od 2002. godine i čuvene remikse za velika imena kao što su Ladytron, Radiohead, Rennie Foster, Sasha i drugi. 

Publika će ovog ljeta u Culture Clubu Revelin dočekati i Fatboy Slima koji u Dubrovnik stiže 22. lipnja.  Umjetnik koji već 20 godina vlada plesnim podijima, poznat je po svojim hitovima poput Praise You, Rockafeller Skank i Star 6.
Nakon Fatboy Slima slijedi njemački DJ i producent Kurd Maverick koji će nastupiti 29. lipnja.

Početak srpnja obilježit će nastup Martina SolveigaS preko 2 milijuna prodanih ploča, i više od 60 milijuna pregleda njegovog hit singla „Hello“ i nakon ozbiljnog rada na Madonninom novom albumu “MDNA”, ovaj Francuz stiže i u Dubrovnik. Paul Van Dykčovjek koga je DJ magazin čak dva puta proglasio brojem jedan među 100 najboljih DJ-a na svijetu, nastupit će u Revelinu 20. srpnja.

Axwell, član  trojca Swedish House Mafia, stiže u Dubrovnik 26. srpnja.

Početak kolovoza rezerviran je za četiri dana festivalu Re-Vel-In, dok će tijekom drugog dijela ljeta u klubu nastupiti Umek, slovenski DJ koji se danas nalazi na najboljim svjetskim etiketama i na listama DJ-eva kao što su Carl Cox, John Digweed i Sander Kleinenberg.
Stiže i talijanski producent Riva Starr koji će nastupiti u Klubu Revelin 16. kolovoza. 

Ove godine festival Re-Vel-In će se održati od 2. do 4. kolovoza u Culture Clubu Revelin. Zvijezde prvog dana festivala bit će Fedde le Grand kao i Syke n' Sugarstarr, druge večeri nastupit će Gramophonedzie dok će treće večeri festivala gostovati Sébastien Léger i Paul Woolford.

Novost ovogodišnje sezone u Culture Club Revelin je „The final reveal-Noć pod maskama“ u kojoj će se isprepletati povijest Dubrovnika iz vremena renesanse sa zamišljenom futurističkom  vizijom. Kroz različite vidove umjetnosti, priča koju će voditi Negromant, lik iz djela Marina Držića „Dundo Maroje“ oživjet će renesansne gradske trgove i zidine, a Revelin će postati salon Gospara i Gospođa u kome će posjetitelji ispod svojih maski zajedno sa glavnim junacima rješavati intrige.

-Želja nam je približiti sve događaje našim ljudima, kako su nekoć živjele gospođe i gospari, kada je Dubrovnik bio Republika. Riječ je o intrigama a sve se zapravo svodi na ljubav između dvoje ljudi koja ipak ne može biti zaštićena od uplitanja drugih- rekao je glumac Edi Jertec koji će biti glavni akter ovoga programa.

-Cilj nam je dovesti mladu publiku. Povezali smo se s agencijama iz regije kako bi u Dubrovnik doveli što veći broj mladih ljudi. Kako bi mladima omogućili da na što lakši način dođu i organiziraju svoj boravak u Dubrovniku, organizatori su pokrenuli suradnju sa turističkim agencijama specijaliziranim za putovanja mladih u zemljama regije. Sve agencije su pripremile posebne turističke pakete za boravak u Dubrovniku. U Bosni i Hercegovini putovanja će organizirati agencija Travel House, u Srbiji Jungle Tribe, Montenegro Tourist Service u Crnoj Gori i Adriatic Global u Hrvatskoj- poručio je Sanjin Đukić.

Za sve ljude iz Dubrovnika u prodaji će biti sezonska ulaznica, koja će vrijediti od 1. lipnja do 31. kolovoza i koja će omogućavati ulaz na sve događaje u Culture Clubu Revelin. Cijena sezonske ulaznice iznosit će 925 kuna. Srednjoškolci i studenti moći će kupiti ulaznice za sve događaje sa 20 posto popusta.

Potvrđeni datumi nastupa u Culture Clubu Revelin:
 
1. lipanj – James Zabiela  ulaznice: 60 kn/90 kn
22. lipanj – Fatboy Slim  ulaznice: 149 kn/199 kn/249 kn
29. lipanj – Kurd Maverick  ulaznice: 60 kn/90 kn
5. srpanj – Martin Solveig ulaznice: 99 kn/149 kn
20. srpanj – Paul Van Dyk  ulaznice: 149 kn/199 kn
26. srpanj – Axwell ulaznice: 99 kn/149 kn
02 – 04. kolovoz – Re-Vel-In festival
9. kolovoz – Umek ulaznice: 99 kn/149 kn
16. kolovoz – Riva Starr ulaznice: 99 kn/149 kn

 
 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist