DuList IN

NAGRADNA IGRA S DuListom na Femi Kutija!

NAGRADNA IGRA S DuListom na Femi Kutija!

Festival Orsula dovodi pionira Afro beata, velikog Femi Kutija, veliku Nigerijsku glazbenu zvijezdu i velikog borca za ljudska prava Afrikanaca.

Najbrža čitateljica ili čitatelj DuLista imat će priliku osvojiti 2 ulaznice za ovu glazbenu večer. Šaljite nam ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš vi osvojite ulaznice!

Nekoliko informacija o koncertu i izvođačima:
Femi Kuti 2010. izdaje album Africa for Africa, koji je dvaput nominiran za Grammyja, Femi Kuti dolazi u Dubrovnik sa svojim bendom od 13 članova i izvode mješavinu energetski nabijenog funka, jazza i tradicionalnih afričkih ritmova. Njegova verzija Afrobeata, stila koji je, njegov otac, Fela Kuti stvorio 70-ih godina spajanjem američkog funka s tradicionalnim afričkim ritmovima, mješavina je modernih dance stilova, jazz-a i afričkog bluesa s tekstovima sociopolitičke tematike.
Predgrupa Femi Kuti & The Positive Force će biti popularni beogradski bend Zemlja Gruva koji će predstaviti svoj novi album “Šta stvarno želiš?”.

http://orsula-festival.com/karte
https://www.entrio.hr/events?s=orsula

Na dan koncerta Femi Kuti & The Positive Force i Zemlja Gruva, 11.7. 2017. prometovat će posebna linija autobusa prema amfiteatru Orsula.

Autobusi JP Libertas će voziti od 20 do 22 sata, svako 20 minuta, a zaustavljat će se na sljedećim stanicama:

Grawe zgrada (konoba Fortuna)
Benzinska postaja Pod Dubom
I. Glavica (kraj škole) i Žičara

Autobus će biti posebno obilježen plakatima Orsule, a prijevoz je za sve posjetitelja koncerta besplatan. Povratne vožnje uslijedit će odmah po završetku koncerta.

Ulaznice za koncert Femi Kuti & The Positive force i Zemlja Gruva stoje 220 kuna, a ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta. Početak koncerta je u 21 sati.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist