DuList INDuList PROMO

NAGRADNA IGRA Osvojite avanturu života!

NAGRADNA IGRA Osvojite avanturu života!

DuList u suradnji s Buggy adventure Dubrovnik nagrađuje 4 čitateljice ili čitatelja DuLista!
Za osvojiti avanturu na Srđu, vožnju Buggijima potrebno je izdvojiti samo nekoliko minuta i na nagradna@dulist.hr uz Vaše ime i prezime, te kontakt ukratko opisati najluđi izazov u koji ste se do sada upustili. Primjerice, nekom je to bungee jumping , a nekom putovanje u daleke zemlje. Nikako nemojte zaboraviti lajkati Facebook stranice DuLista i Buggy adventure Dubrovnik.
Sve to napravite do četvrtka, 4 . 9., te rujan provedite dinamično na off-road Buggy safariju!

A saznajte i kako izgleda jedna BUGGY avantura:
Po dolasku na Srđ, osobnim vozilom ili žičarom, dočekat će Vas Buggy vozila parkirana ispred tvrđave Imperial.
Na ekspedicije se kreće u malim grupama a svaku grupu obavezno prati iskusni vodič. Vozilo Buggy je dvosjed, ima automatski mjenjač i vrlo je jednostavan za upravljanje tako da voziti može svatko tko je ikada vozio automobil. Nije potrebno nikakvo predznanje, no vozač ipak mora imati vozačku dozvolu A ili B kategorije! Osim za ekipu željnu avanturizma, Buggy Safari je odličan izbor i za obiteljske izlete…
Nakon kratke pripreme i instrukcija, off-road Buggy avantura može započeti! Jednosatna makadamska vožnja proći će kao u trenu uz prekrasan pogled na brda, more i otočja, uz lagan povjetarac i mirise mediteranskog bilja pelina, kadulje i divljeg ružmarina…
Putem se često susreću razne životinje; konji, koze i krave s obližnjeg ranča pokraj kojeg se vrlo kratko zaustavljamo. Slijedeća točka zaustavljanja i odmora jest tvrđava Strinčjera s prekrasnim pogledom na padine brda Srđ. Vrhunac avanture je vidikovac na kojem su rijetki ikad bili a orijentiran je prema zapadu i Elafitima. Off-road Buggy safari avantura završava sat nakon polaska i to na polaznoj točki, ispred tvrđave Imperijal.
U Buggy safariju mogu uživati svi – ekipe prijatelja, prijateljica, obitelji s djecom, tvrtke koje žele organizirati teambuilding. Djeca ne smiju voziti ali mogu biti suvozači i “navigatori”.
• Posebna cijena za građane grada Dubrovnika – 130 kuna po osobi
• Ture kreću svaki dan i svaki sat u periodu od 9:00 do 19:00h
• Potrebno je najaviti dolazak na buggydubrovnik@gmail.com ili 098 1669 730
• U cijenu je uključena kaciga, naočale, vodič/instruktor i voda.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović