DuList IN

NAGRADNA IGRA Mladići, razveselite svoje bolje polovice za Valentinovo!

NAGRADNA IGRA Mladići, razveselite svoje bolje polovice za Valentinovo!

Dulist i Andrea Zvono daruju prekrasan crveni outfit.

Dragi muškarci, budite pravi frajeri vašim boljim polovicama i darujte im za Valentinovo prekrasan crveni outfit dizajnerice Andree Zvono. Što može biti ljepše od romantične večere uz prigušena svjetla i prekrasnu ženu u crvenoj kombinaciji? Vjerujemo kako bi se svaki muškarac složio kako je upravo ovakav Dan zaljubljenih san svakog muškarca. Stoga će se DuList u suradnji s Andreom Zvono pobrinuti za seksi look Vaše partnerice.

Crveni top i odgovarajuća crvena suknja pomno su izrađeni od kvalitetne viskoze. Ova kombinacija prati liniju tijela te ističe njene atribute. I top i haljina se mogu nositi zasebno.

Andrea Zvono mlada dizajnerica, dobro poznata dubrovačkoj i hrvatskoj modnoj sceni, oblači poznate hrvatske zvijezde te donosi svjetske trendove na dubrovačke ulice. Osim prodaje kolekcija u svom butiku u hotelu Rixos Libertas izrađuje i haljine po mjeri, a sve informacije možete saznati na broj 098 916 70 89.

Sve što trebate napraviti, dragi mladići, jest poslati e-mail na nagradna@dulist.hr i opisati nam zašto bi baš vaša odabranica trebala postati ponosna vlasnica ove kombinacije.

Još jednom naglašavamo, ovaj put se igramo s muškim dijelom čitateljstva!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist