DuList PROMO

NAF NAF U DUBROVNIKU Nova kolekcija stigla je u robnu kuću Minčeta

NAF NAF U DUBROVNIKU Nova kolekcija stigla je u robnu kuću Minčeta

Poznati modni brand Naf Naf utjelovljuje francuski chic na vrlo moderan i urban način te donosi dašak pariškog glamura u tvoju garderobu.

Kombinira kvalitetne materijale, uvijek inovativne kolekcije i odličan omjer kvalitete i cijene. Naf Naf njeguje ženstven i elegantan stil za djevojke koje vole modu, ali se ne boje zabavljati i riskirati kombinirajući razne stilove. Najnovija kampanja za jesen/zimu 2017. odiše raskošnom romantikom poznatih francuskih dvoraca, ali sa sad već poznatim ‘otkačenim’ odmakom.

Namijenjena svim djevojkama i ženama koje su ponosne na svoju ženstvenost istovremeno naglašavajući svoju odvažnost i hrabrost. Kombinacija romantičnih suknji od tila i kožnih jakni, šljokica i cvjetnog printa – kolekcija poziva na spajanje naizgled nespojivog. Kolekcija je puna detalja, zakrpi, natpisa, ukrasa, umjetnog krzna i nakita koji će oživjeti baš svaku jesensku kombinaciju. A za zimske dane tu su pak mekane pletene haljine u koje ćete se poželjeti umotati i prije nego što zima stigne!

Naf Naf je poznat po bojama i šarenim smjelim kolekcijama pa je tako i za ovu sezonu pripremio pregršt boja, od svijetlo plave i roze do koraljne i boje vina. Međutim, fokus najnovije kolekcije dizajnirane u Parizu ponovno je na haljinicama koje će uljepšati svaku prigodu – od svakodnevnih poslovnih obaveza do otmjenih večera i ludih tuluma. Posjetite Naf Naf shop na 1. katu robne kuće Minčete i obnovite svoju garderobu najnovijim komadima s pariške modne scene.

Naf Naf – joie de vivre!

promo

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist