Crna kronika

NADZOR BRZINE Na 44 lokacije kažnjeno 95 vozača

NADZOR BRZINE Na 44 lokacije kažnjeno 95 vozača

Iz PU dubrovačko-neretvanske izvijestili su o rezultatima akcije pojačanog nadzora brzine kretanja vozila, koja je provedena od 6 sati ujutro jučer do 6 sati jutros.

-Tijekom akcije policijski službenici prometne policije na prometnicama PUDN zbog nepropisne ili neprilagođene brzine kretanja prekršajno su sankcionirali 95 vozača – stoji u priopćenju.

Akcija je provedena na ukupno 44 lokacije, a u provedbu akcije bio je uključen maksimalno raspoloživi broj djelatnika prometne policije koji su koristili sve raspoložive uređaje za nadzor brzine kretanja vozila, uključujući i stacionarni radarski uređaj Gatso kojim je utvrđen 21 prekršaj.

-Provedbu akcije nadzora brzine kretanja vozila popratio je veći broj medija, a u pripremu akcije uključili su se i građani predlažući lokacije na kojima su smatrali da je potrebna veća prisutnost policije i nadzor brzine. Pristigli prijedlozi su uzeti u obzir te su odabrane lokacije pogodne za mjerenje brzine, a pristigli prijedlozi će se koristiti i kod sljedećih akcija – kažu iz PUDN.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist