Natrag
19.9.2017 13:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na plaži hotela Valamar Dubrovnik President zavijorila se Plava zastava

13.6.2016 @ 12:57 Dulist Aktualno
3;3

Podijelite:

Na plaži hotela Valamar Dubrovnik President ovog je ponedjeljka 15. put svečano podignuta Plava zastava, prestižno međunarodno ekološko priznanje za čistoću i uređenje plaža.

Program na plaži ovog dubrovačkog hotela započeo je čišćenjem podmorja u organizaciji Ronilačkog kluba Abbys, nakon čega su Plavu zastavu podigli spasitelj plaže i predstavnik ronilačkog kluba Abbys. Uz prigodni tratamenat svečanosti su nazočili brojni prijatelji kao i gosti hotela.

Plaža hotela Valamar Dubrovnik President prva je dubrovačka hotelska plaža koja od 2002. godine nosi Plavu zastavu. Zahtjevni kriteriji koji su preduvjet dobivanja Plave zastave, koju u Hrvatskoj dodjeljuje Pokret Lijepa naša, odnose se na kompletnu uređenost plaže, kao i sigurnosne uvjete boravka na plaži i u moru, a treba ih zadovoljiti svake godine.
Uz uređenje plaže, održavanje visokih higijenskih kriterija, postavljanje tornja za spasitelje te zapošljavanje profesionalno obučenih spasitelja, osiguranje sanitarnih prostora za osobe s invaliditetom posebna pozornost konstantno se posvećuje kontroli čistoće mora koja predstavlja jedan je od najvažnijih uvjeta za dobivanje ovog vrijednog međunarodnog priznanja.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana