DuList IN

NA PELINAMA Pogledajte majstorije svjetske prvakinje u ‘freestyle’ nogometu

NA PELINAMA Pogledajte majstorije svjetske prvakinje u 'freestyle' nogometu

Naše je krajeve posjetila svjetska prvakinja u freestyle nogometu Liv Cooke te se na svojim društvenim mrežama pohvalila majstorijama na igralištu s najljepšim pogledom – na Pelinama.

Liv Cooke profesionalna je freestyle nogometašica koja sa svojih osamnaest godina nosi titulu najmlađe prvakinje u ovom sportu. Cooke je ljubav prema nogometu razvila u mlađim danima, a glavni su krivci za to, kako navodi na svojoj web stranici, njezina braća Jack i Sam. Od svoje je desete godine igrala za dva nogometna kluba – Preston North End and Blackburn Rovers Centre Of Excellence.

Karijeru u nogometu nakratko je prekinula zbog ozljede, a tijekom tog perioda ‘surfajući’ Internetom otkrila je freestyle nogomet i započela s najjednostavnijim trikovima u svom vrtu. Nakon dugotrajnog vježabnja i žrtve, postala je prvom profesionalnom britanskom freestyle nogometašisom, a ubrzo se u 2017. godini okrunila titulom svjetske prvakinje u ovom sportu.

Dodajmo kako se Cooke u Dubrovniku družila i s mladim nogometašicama koje su bile izuzetno sretne što se nalaze u njenom društvu. Koji je razlog njenog dolaska, još ne znamo, ali prema objavama na društvenoj mreži Instagram, možemo nagađati kako je Cooke ‘iskoristila’ Dubrovnik za novi promotivni spot.

 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist