Crna kronika

Na Korčuli uhićen i treći diler

Policija

Policijski službenici Policijske postaje Korčula dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 25, 28 i 31godine koji se sumnjiče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnjiči ih se da su tijekom svibnja, lipnja i srpnja ove godine u više navrata prodavali i međusobno posredovali u prodaji droge marihuane konzumentima s otoka Korčule.

Podsjetimo, dvojica osumnjičenih, 25-godišnjak i 28-godišnjak uhićeni su krajem srpnja kada su, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok je 31-godišnjak uhićen u subotu, 13. rujna te je, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja jučer, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Inače, tijekom vikenda na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 15 je osoba zatečeno s manjom količinom marihuane, kokaina, MDMA, hašiša i lijekova koji se nalaze na popisu droga. Radi se o devet stranih i šest hrvatskih državljana koji su prekršajno sankcionirani sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist