Natrag
20.11.2017 10:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na Gromači održan treći lokalni forum InTourAct

23.1.2014 @ 19:02 Dulist Grad

Podijelite:

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA organizirala je u srijedu, 22.siječnja u OŠ Gromača treći lokalni forum sudionika i dionika EU projekta InTourAct.

Forumu su, uz predstavnike DURA-e, prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Željko Raguž te pročelnik Upravnog Odjela za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić.

Glavni cilj ovog projekta je smanjivanje turističkih gužvi i ekonomski razvoj ruralnih područja i seoskih domaćinstava u prigradskom području. Na trećem lokalnom forumu okupili su se predstavnici ruralnih domaćinstava Gornjih sela, Bosanke i Elafita, kojima su prezentirani glavni ciljevi projekta te informacije vezane uz provedbu projekta InTourAct.

Uz prezentaciju o Klasterima i prednostima udruživanja u takvu vrstu zajednice, dionici su mogli čuti i najnovije informacije o IPARD fondovima koje im je prezentirala mag. agrobiznisa i ruralnog razvitka Mia Hrnić te korisne savjete o zaštiti maslina, prezentirane od strane inženjera Antuna Kotlara iz Poljoprivredno savjetodavne službe.

Na kraju Foruma od sudionika su skupljeni podaci za SWOT analizu koji će se obraditi te biti prezentirani na sastanku svih partnera projekta u Italiji krajem siječnja.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana