Crna kronika

Na graničnom prijelazu Klek zaplijenjeno više od 10 kilograma marihuane

Na graničnom prijelazu Klek zaplijenjeno više od 10 kilograma marihuane

Hrvatska granična policija i Carina odradili su još jedan odličan posao u sprječavanju krijumčarenja droge u i kroz našu državu.

Naime, ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom graničnom prijelazu Klek noćas oko 00.35 sati pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka u kojemu je pronađeno 10 paketa marihuane ukupne težine 10,534 kilograma.

Vozilom je upravljao 40-godišnji državljanin Crne Gore, a droga je pronađena na više mjesta u vozilu.

Tijekom obavljanja granične kontrole, policijski službenici Postaje granične policije Metković u suradnji s djelatnicima Carine ispod suvozačevog sjedala uočili su veće pakete oblijepljene prozirnom pvc folijom, zbog čega su posumnjali na krijumčarenje droge, te je od Županijskog suda u Dubrovniku zatražen nalog za pretragu.

Obavljenom pretragom u vozilu je pronađena droga marihuana čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos veći od 500 tisuća kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 40-godišnji državljanin Crne Gore uhićen je i doveden u prostorije policije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Pročitajte još

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist