Natrag
23.8.2017 10:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na gradilištima ‘utihnula’ teška mehanizacija!

24.6.2017 @ 20:01 Andrea Falkoni Račić Grad

Podijelite:

S petnaestim danom lipnja ‘utihnula’ su sva gradilišta na području Dubrovnika, a na kojima se odvijaju zemljani radovi i radovi na izgradnji konstrukcije građevine za sve vrste građevina. Zabrana radova je, naime, propisana gradskom odlukom, no postoje, naravno i izuzetci. Jedan od njih odnosi se i na građenje građevina, odnosno izvođenje radova koji su, u opravdanim okolnostima, odobreni odlukom gradonačelnika, koji ove godine o istima tek treba donijeti odluku.
Inače, turizam, od kojega Dubrovnik živi i građevinski radovi dvije su oprečne stvari koje u našem gradu nikako ne idu pod ruku. Svjedoci smo kako se brojni građevinski zahvati, posebno javni radovi ponajviše zahuktaju tijekom travnja i svibnja, kad nam je sezona već počela pa mnogi s nestrpljenjem očekuju upravo 15. lipnja kada nastupa privremena zabrana radova. Ne svih naravno. Stoga nas je zanimalo tko je ove godine i na kojim lokacijama dobio dozvolu grada za radove, no odluke još nisu donesene pa je s prošlim četvrtkom nastupila zabrana za sve!

Članak u cjelosti pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana