Sport

Na Babin Kuku finalna utrka Dubrovnik RUN lige!

Na Babin Kuku finalna utrka Dubrovnik RUN lige!

Tko će biti pobjednik, a tko će biti pobjednica lige 2016. godine? Tko će biti pobjednik i pobjednica utrke 6.kola Dubrovnik RUN lige 2016? Sve će se doznati u subotu na Babinom Kuku! – ističu organizatori utrke ‘Babin Kuk 7k’, koja će se ove subote održati na Babin Kuku.

Utrka će se trčati u dva kruga po 3500 metara sa startom i ciljem kod recepcije kampa Solitudo, naravno uz besplatno sudjelovanje.

Program:
11:30 podjela brojeva
12:00 start utrke
13:00 proglašenje pobjednika i pobjednice utrke br.6 i DUBROVNIK RUN lige 2016

Prijave do petka na www.racecollector.com

-Dubrovnik RUN ovom prilikom želi zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji lige 2016. Ove godine trčalo se u luci Dubrovnik, na Lokrumu, u rijeci Dubrovačkoj, u Šumetu, na Šipanu, i u Slanome. Uz mnogo pomoći i razumjevanja uspjeli smo ove godine imati rekordan broj sudionika lige, i s ponosom možemo reći da je Dubrovnik postao još jedan mediteranski grad s trkačkim duhom – ističu organizatori.

-Nije više neuobičajeno vidjeti lokalne rekreativce-trkače po ulicama Grada kojih je sve više, i raznih generacija! Trčanje je definitivno i dokazano najbolji vid rekreacije danas za sve ljude, a Dubrovnik je grad koji pruža mnogo za trkače pogotovo van sezone kad je naša južna klima umjerena i najbolja za trčanje na otvorenome, što malo gradova u unutrašnjosti i na sjeveru uopće ikada mogu za sebe reći! Nadamo se da će Grad Dubrovnik prepoznati ovaj potencijal te osigurati još bolje uvjete za trčanje na cestama i na otvorenome za sve svoje stanovnike i goste! Još uvijek nedostaju osnovni uvjeti na pojedinim predjelima grada i vjerujemo da će se uskoro organizirati i unaprijediti taj dio da se šetači i trkači osjećaju na prvom mjestu sigurno na svim rutama, s prometom ili bez. A vozače molimo za oprez i poštovanje prema trkačima, te da poštuju osnovna pravila u vožnji, tj da svi pješaci kao i trkači imaju prednost bez obzira na signalizaciju, nikad ne smije nitko ugroziti nečiji život! Vozite polako i oprezno na svim cestama i gdje vidite nekoga da trči ili šeta pored ceste – usporite i odmaknite se dovoljno da se ne dogodi nesreća – kažu organizatori.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist