Politika

Muratti razljutila oporbu

Muratti razljutila oporbu

Klub vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću reagirao konferencijom za novinare na izjave predsjednice Olge Muratti, kojima ih je u svečarskom ozračju Feste Svetoga Vlaha „vrijeđala na vrlo grub način“.

Smatraju kako su konstruktivnom oporbom, koja se itekako dobro priprema za sve sjednice Gradskog vijeća, rekli su vijećnici Antun Kisić, Teo Andrić i Sanja Putica, naglasivši kako je i zadnja sjednica dubrovačkog parlamenta pokazala cijeli niz nezakonitosti koje se ponavljaju iz sjednice u sjednicu.

Zadnji primjer su izmjene i dopune Detaljnog plana uređenja Športsko-rekreacijskog parka Gospino polje koje je po mišljenju oporbe izglasano nezakonito, bez dovoljnog broja glasova. Stoga je od Ureda državne uprave zatraženo očitovanje.

Vijećnik Teo Andrić iznio je i statistiku – na sjednicama je dosad postavljeno 361 pitanje, a od toga ih je oporba postavila 243, što je 67,3 posto.

– Toliko o neaktivnosti oporbe na Gradskom vijeću – istaknuo je Andrić, dodavši kako su oporbeni vijećnici podržali 75 do 80 posto točaka dnevnog reda jer su „bile normalne“.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist