Grad

MRZLA STARA GODINA Zrakoplovi ne lete, ograničen promet Mostom dr. Franja Tuđmana

MRZLA STARA GODINA Zrakoplovi ne lete, ograničen promet Mostom dr. Franja Tuđmana

Dubrovnik se na jutro Stare godine probudio s temperaturom ispod ništice, a na širem području mjestimice i sa snijegom koji se ne zadržava na tlu.

Kako jutros javljaju Storm Chasersi, njihova postaja u Gružu zabilježila je -3,3 stupnja Celzija, dok je na Bosanci bilo -6.

– Pad bi bio i veći da se tijekom noći nije naoblačilo (naoblaka po noći usporava ili zaustavlja hlađenje). Sada je oblačno uz -1.5°C i jaku buru, a postoji mogućnost i da vidimo koju pahuljicu. U Splitu je još dosta ledenije, tamo puše olujna i orkanska bura uz -5 stupnjeva Celzija – kažu.

Dragi čitatelji, ukoliko na području Grada gdje živite ili provodite ovo hladno jutro pada snijeg pošaljite nam fotografije na info@dulist.hr, a mi ćemo ih objaviti u fotogaleriji.

Inače, na Mostu dr. Franja Tuđmana vrijedi zabrana prometa za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle). U prekidu je katamaranska linija Korčula-Hvar-Split, a prema informaciji iz Lučke kapetanije brod za Elafite plovi po plovidbenom redu.

Zrakoplov koji je sinoć trebao sletjeti u Zračnu luku Dubrovnik preusmjeren je u Split, a jutros je let iz Splita otkazan, kao i odlazni let za Zagreb.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist