Grad

MOTOCIKLI I SKUTERI Stigao kraj neodgovornom parkiranju

MOTOCIKLI I SKUTERI Stigao kraj neodgovornom parkiranju

Iz gradske Službe prometnog redarstva i Sanitata upozoravaju vozače motocikala i skutera da svoja vozila parkiraju isključivo na mjestima namijenjenima za parkiranje.

-Grad Dubrovnik potiče korištenje motocikala i skutera kao prijevoznih sredstava koja smanjuju gužve u prometu na području Grada. Napominjemo da je prošle godine dio parkinga Tenis-Tabor uređen za motore, što je prvi takav veliki parking u Dubrovniku, kao i da se parkiranje ne naplaćuje. Međutim, ne možemo tolerirati neodgovorno parkiranje na mjestima koja za to nisu predviđena, a poglavito na mjestima namijenjenim vozilima osoba s invaliditetom, pješačkim prijelazima, prilazima ulica i javnim prostorima oko povijesne jezgre Grada – ističe se u tekstu upozorenja.

-Prometno redarstvo Grada Dubrovnika u suradnji s komunalnom tvrtkom Sanitat Dubrovnik u narednom će razdoblju provoditi pojačanu kontrolu parkiranja motocikala i skutera. Stoga ovim putem pozivamo sve vlasnike i vozače da svoja vozila parkiraju isključivo za to na određenim mjestima – stoji u obavijesti.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist