DuList IN

MODNI BIZNIS BIVŠE MISSICE Lijepa Lejla otvara butigu, Tarik joj velika podrška

Tarik Filipović i Lejla Šehović

Lijepa Dubrovkinja Lejla Šehović, bivša missica i supruga Tarika Filipovića, idućeg će tjedna u Zagrebu sa svojom kumom Dunjom Barbarić otvoriti modnu butigu.

Kako piše Jutarnji list, Lejla je o tome razmišljala već godinama, ali dosad nije uspjela realizirati.

– Uvijek nas je nešto sprječavalo: mala djeca, financije, prostor. Ne mislim ni da je sada idealno vrijeme, ali bojim se da ćemo, budemo li čekale bolju situaciju u državi, dočekati i mirovinu – kaže Lejla.

U butizi koju otvara s vjenčanom kumom Dunjom Barbarić, a koji će se zvati ‘LD store’ prema prvim slovima njihovih imena, prodavat će uglavnom žensku konfekciju različitih robnih marki iz inozemstva, kao i vlastitu mini kolekciju.

– Bit ćemo posebne po isključivo malim serijama i kožnim jaknama s krznenim detaljima koje će se šivati po narudžbi – otkriva Lejla.

Butiga od stotinjak kvadrata prostirat će se na dva kata. Iako su vlasnice dosad već promijenile nekoliko datuma otvorenja, nadaju se da će se početkom sljedećeg tjedna to i dogoditi.

Lijepa poduzetnica ističe kako ih je pri odabiru odjevnih komada za novi salon vodila misao kako današnja žena nema previše vremena za sebe i da joj odjeća mora biti udobna, moderna i praktična za različite prilike.

Suprug Tarik Filipović velika joj je podrška. No, to nije novost u njihovu odnosu, ističe zgodna poduzetnica. I otkriva da joj je bilo teško odvojiti se od djece.

– Ne znam kako bih trenutno sve uspijevala bez logistike moje mame i Tarikovih roditelja. Još uvijek mi je prilično težak taj proces razdvajanja jer sam svima uvijek bila na dispoziciji, ali djeca su sada ipak veća pa je i vrijeme da se malo osamostale – objašnjava. Dodaje kako će se Tarik i ona odsad pa nadalje morati snalaziti kao i svi drugi zaposleni parovi. Najvažnije je da se dobro slažu, navodi. – Uvijek smo se vodili za onim: puno ljubavi, pažnje, razumijevanja, poštovanja… – otkriva lijepa Lejla uoči svog prvog velikog projekta.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist