Sport

MNK SQUARE SE POJAČAO Vratio se Bevanda, doveo sa sobom Gašpara

MNK SQUARE SE POJAČAO Vratio se Bevanda, doveo sa sobom Gašpara

Uprava MNK Square imala je pune ruke posla što se tiče neophodnih pojačanja za nastavak sezone 1. Hrvatske malonogometne lige.

Bilo je uistinu teško pronaći adekvatno pojačanje koje će uz mlade domaće igrače pokušati uhvatiti doigravanje za prvaka Hrvatske te u Kupu ostvariti što bolji plasman.

Crvenoplavi dres će od drugog dijela sezone nositi povratnik Tomislav Bevanda, 29-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, a dojučerašnji trener/igrač MNK Zrinjski iz Mostara (BiH). ‘Ubojita ljevica’ dobro je poznata svim ljubiteljima futsala, a s s obzirom na kvalitetu i iskustvo uvelike će biti od pomoći treneru Antunu Bačiću.

-Prošli smo dobre pripreme, momčad je u fizički dobrom stanju. Trener Bačić radi dosta dobar posao, a atmosfera u momčadi je na nivou. Dobro treniramo, spremni smo i mislim da možemo napraviti rezultat koji smo zacrtali i da se možemo približiti doigravanju za prvaka Hrvatske – riječi su Tomislava Bevande koji se tako na radost mnogobrojnih navijača vratio u Gospino polje.

Osim Bevande, Square je pojačao i mladi Splićanin, 20-godišnji Blago Gašpar. U karijeri je igrao za splitski Ustanik te za MNK Zrinjski iz Mostara iz kojeg dolazi u Gospino polje.
-Izuzetno sam sretan zbog dolaska u Square, dolazim u sjajnu ligu, u pravi klub, u kojem ću, nadam se, pokazati svoj potencijal i napredovati kao igrač. Momčad je jako mlada, ali i jako talentirana, stoga su očekivanja ulazak u playoff te što bolji rezultat u Kupu – jasno će Gašpar koji će svoj debi u dresu Squarea imati u subotu, 17. veljače kada Square gostuje kod zagrebačke Uspinjače u sklopu 12. kola 1. HMNL.

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist