Sport

MNK SQUARE Novi trener Antun Bačić, Maro Đuraš otišao u Split Tommy

MNK SQUARE Novi trener Antun Bačić, Maro Đuraš otišao u Split Tommy

Nakon što je prošle sezone Mato Cvjetković preuzeo kormilo MNK Square nakon odlaska Marinka Mavrovića, Uprava jedinog dubrovačkog prvoligaša odlučila je da će od ove sezone klupu preuzeti Antun Bačić.

Podsjetimo, Bačić je kao trener omladinskog pogona u minuloj sezoni osvojio prvo mjesto na kadetskom futsal ‘Wimbledonu’ u Zagrebu i brončano odličje na PH za kadete odigranom u Šibeniku. Uprava Squarea položila je tako nade u 26-godišnjeg Antuna Bačića koji će u svom stožeru kao ‘desnu ruku’ imati Mata Cvjetkovića i Hansa Matića koji će i dalje obavljati funkciju trenera vratara.

Treba istaknuti da će od početka sezone Hrvoje Cvjetković u mlađim kategorijama biti desna ruka Antunu Bačiću koji će tako uz seniorski sastav biti za kormilom i mlađih selekcija.

-Moram priznati da se osjećam malo čudno s obzirom da sam postao trener dojučerašnjim suigračima. Međutim, kada sve krene svojim tijekom uvjeren sam da će sve doći na svoje mjesto. Ne bojim se, na oko, ovog ‘velikog zalogaja’ jer sam uvjeren da ćemo, uz jedan korektan i sportski odnos između trenera i igrača, sve skupa odraditi na jako dobroj razini – prva je izjava novog trenera Squarea koji je još istaknuo da će ‘crveno-plavi’ u ovu sezonu zaigrati kao još mlađi kolektiv nego je to bio slučaj proteklih godina.

Što se trenutno tiče promjena u igračkom kadru, u rubrici odlasci nalazi se ime Mara Đuraša koji je prihvatio poziv FC Split Tommy, dok je rubrika dolazaka trenutno prazna, no u narednim tjednima, a na radost svih navijača, i to će se mjesto ispuniti s kvalitetnim imenima. Istaknimo da je makedonski reprezentativac, Adrijan Micevski i ove sezone jedan od glavnih uzdanica dubrovačkog kluba.

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist