Aktualno

MMA SPEKTAKL: PERACI U BEČU Maro na ‘Huna’, Kristijan na ‘Iron Mana’!

MMA SPEKTAKL: PERACI U BEČU Maro na 'Huna', Kristijan na 'Iron Mana'!

Dubrovačka MMA braća Maro i Kristijan Perak, članovi UFC Gladijatora, nastupit će 6. prosinca na pripredbi Final Fight Championship 16 u dvorani Multiversum Schwechat u austrijskoj metropoli Beči i to upravo protiv domaćih boraca.

Maro „Mean Machine“ Perak (omjer 23-4) će u ring u teškoj kategoriji u borbi večeri protiv ni manje ni više nego najveće austrijske MMA zvijezde i bivšeg UFC borca Nandora „The Hun“ Guelmina!

38-godišnji Guelmino (11-5) u karijeri ima iskustvo mečeva u Strikeforceu i UFC-u protiv velikih imena poput Josha Barnetta ili Semmyja Schilta, a protiv Mara Perak tražit će prekid serije dva poraza (protiv već spomenutog Barnetta t Poljaka Omielanczuka) u prvom meču nakon rujna 2013. godine.

Podsjetimo, Maro je svoj zadnji meč odradio na turniru FFC 4 u zadru, gdje je s lakoćom svladao Mađata Tibora Vad Jonija.

Marov brat Kristijan „Kličko“ Perak (7-1) će u Beču imati svoj debi na FFC turnirima, a u ringu će se u kategoriji do 84 kilograma naći s Austrijancem bošnjačkog porijekla Adinom „Iron Man“ Buljubašićem (4-2), koji je dosad iskustvo sakupljao u austrijskim ringovima.

Inače, publika će po najavama na Svetog Nikolu vidjeti ukupno 14 dvoboja.

 

Izvor: Fightsite.hr

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist