Zanimljivosti

Mljećani ludi, zbunjeni i normalni

Mljećani ludi, zbunjeni i normalni

Mljećani su ovog petka imali nesvakidašnji događaj –  premijeru svoje verzije jedne epizode popularne serije „Lud, zbunjen, normalan“ koju su preradili u otočku zbilju i snimili vlastitim snagama.

Dvorana Doma kulture u Zabrežju bila je pretijesna za sve koji su željeli nazočiti premijeri, tako da je tridesetak posjetitelja ostalo vani i gledalo film kroz prozor. Otočani su  počeli dolaziti oko 7 i 30, a u 8 sati je bilo dvjestotinjak posjetitelja, što je gledajući u postocima 20% ukupnog pučanstva otoka Mljeta. Uz puno smijeha tijekom projekcije, publika je na kraju gromoglasnim aplauzom nagradila glavne aktere ovog zanimljivog kulturnog događaja.

Epizodu „Prepotentna situacija“ režirao je Josip Hajdić-Butora, za kameru, svjetlo i montažu zaslužni su Nikola Hazdovac i Josip Hajdić-Butora, a u filmu glume: Petar Marković, Nikola Hazdovac, Mario Hajdić, Ljubica Kovačević, Lući Hajdić, Almir Behaderović, Marija Sršen i Niko Stjepović.

Film je remake jedne epizode popularne serije LZN, napravljen na specifičan mljetski način. Svi glumci i tehnička ekipa su amateri, prvi puta na filmu što je oduševilo sve prisutne. Za nadati se ja da će ovaj produkt mljetskog humora biti prikazan i u Gradu, kako bismo mogli uživati u remakeu popularne serije.
 

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist